Anima Vonósnégyes
 
 

Szolgáltatások

Zene különleges alkalmakra

Esküvő

Esküvőnk tervezgetésekor mindannyian arra vágyunk, hogy a nagy nap igazán különleges legyen, hogy a ceremónia olyan legyen, mint senki másé, hogy életünk ünnepélyes összekötése feledhetetlen élmény legyen. A tökéletes hangulathoz elengedhetetlen a zene, és nemcsak a lagziban. Legyen szó polgári vagy templomi ceremóniáról, a szertartáshoz hozzátartozik a zene, és nem mindegy, hogy milyen. Zene a CD-lejátszóból szóló "alapértelmezett" esküvői háttérzene is, és zene a professzionális zenészek által játszott élőzene is, na de micsoda különbség! Az élőzene "itt és most" hangulata, a megszólaló hangok megismételhetetlensége egybecseng, rezonál az alkalom, a szertartás egyszeriségével, különleges, megismételhetetlen voltával.
A vonósnégyes kellemes hangzásával ideális kísérője egy igazán stílusos, igényes esküvőnek - meghitt, ünnepélyes hangulatot varázsol a vendégek gyülekezésekor, a bevonulás és a kivonulás alatt, a szertartás folyamán, de a vacsora, a nyitótánc és a torta felvágása alatt is.

» Lépjen kapcsolatba velünk, és összeállítjuk az Önök stílusához, az esküvő programjához és a vendégkör ízléséhez legjobban illő műsort!

Ünnepek, évfordulók

Lehet Advent, Húsvét, nemzeti vagy egyházi ünnep, esetleg évforduló,a zene nem hiányozhat a palettáról. Legyen a klasszikus muzsika az ünnep igazi dísze! Öltöztesse lelkét is az alkalomnak megfelelően! Ehhez segítünk Önnek megtalálni a hangulatban leginkább hozzá illő darabokat.
Miért gondolja, hogy a vonósnégyes a szomorú emberek zenéje? Kezdje az újévet dübörgés helyett vidám keringőkkel,vegye át a tangó vagy a polka ritmusát farsang idején. Gondolta volna,hogy még egy Halloween party-ra is megvan a megfelelő kvartett-muzsika? Győződjön meg róla saját fülével!

Kiállítás-megnyitó, tanácskozás, konferencia stb.

Bármilyen alkalomról legyen is szó, fontos, hogy a vendégek, résztvevők kellemesen érezzék magukat. Egy lágy háttérzene kitűnően oldja a kezdeti feszengést, oldott hangulatú emberek pedig könnyebben elegyednek szóba egymással, és az üzletek is könnyebben köttetnek meg. Konferencián, tanácskozáson, az előadások között vagy a szünetben felhangzó zene segít ellazulni, inspirációt ad, és új ötletekhez segítheti hozzá a résztvevőket.

» Keressen meg minket személyre és alkalomra szabott ajánlatunkért! Egyéni elképzeléseit is szívesen megvalósítjuk!

Zene minden korosztálynak


Legyen az hangversenyterem, nyugdíjasotthon, művelődési ház vagy akár egy családi ház nappalija, az igazi zene mindig eljut az emberek lelkéhez. Haydn, Mozart, Beethoven, Brahms és a többi nagy zeneszerző csak időben távoli, művészetük kortalan.

Hogy a mai gyerekek ne kizárólag a műanyag tuc-tuc-zene világában nőjenek fel, fontos megmutatni Ők már tudják...nekik, hogy létezik más is. Sok gyerek családja, szülei révén nem találkozik klasszikus zenével, talán mert már a szülők sem tudják, hogy a jó zene nem feltétlenül jelent elektromos hangszereket és nagy hangerőt.
A gyerekekben így könnyen kialakulnak a sztereotípiák, hogy a komolyzene "szomorúzene", nem menő, ósdi, béna dolog, miközben valójában fogalmuk sincs, hogy mit is utasítanak el. Aztán néha-néha megtörténik a csoda. Meghallanak valamit, amit igazi hangszereken játszanak élő emberek, és ledöbbennek, hogy "Nahát, ez tényeg jó, nem is gondoltam, hogy ilyen jó lehet a klasszikus zene". Persze, az az igazi, ha ez a csoda már kisgyermekkorban megtörténik. Erre jók az óvodai, iskolai műsorok, ahol a kicsik játékos formában találkozhatnak a hangszerekkel, ismerős, kedves dallamok segítségével ismerhetik meg a klasszikus zenét. Talán ők maguk is kedvet kapnak a zenéléshez...
De soha sem késő. A nagy találkozás középiskolás korban is bekövetkezhet. Sőt, egyes tematikus műsorok a tantervbe is beilleszthetők, gondoljunk csak az egyes történelmi korok zenéire, táncaira, melyek révén a diákok betekintést nyerhetnek az adott kor szemléletébe, kultúrájába.

» További információkért forduljon hozzánk bizalommal!


 
 

Készítette: Nagy Albert | © Anima Vonósnégyes 2010 - Minden jog fenntartva | Adatvédelem